چهارشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۸۷ ، نوشته شده توسط : عباس تقی زاده

گردشگران از خرابی جایگاه سوخت شهداد کرمان گلایه کردند

 

كرمان ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۷/۰۱/۰۸‬

داخلي‌اجتماعي. گردشگري.

شماري از گردشگران روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرگزاري جمهوري اسلامي از نقص فني و خرابي پمپهاي بنزين جايگاه سوخت شهداد اظهار گلايه كردند.

يكي از آنها گفت: جايگاه سوخت شهداد واقع در شهرستان كرمان فقط يك پمپ دارد كه بنزين زدن با آن نيز به دليل اشكال در نازل به دشواري صورت مي‌گيرد.

وحيد رضايي كه از مشهد به شهداد سفر كرده افزود: براي سوختگيري در جايگاه مواد سوختي شهداد ‪ ۴۵‬دقيقه معطل شدم و اعضاي خانواده به دليل خاموش بودن سامانه روشنايي ميدان كنار جايگاه مجبور به تحمل شرايط در داخل خودرو بودند.

وي با اشاره به گردشگرپذيري منطقه شهداد گفت: شايسته بود مسوولان محلي پيش از تعطيلات نسبت به رفع مشكل جايگاه اقدام مي‌كردند.

دادخدا سالاري هم با اشاره به بهره‌برداري از جاده شهداد نهبندان گفت:
در مسير ‪ ۳۰۰‬كيلومتري اين جاده هيچ جايگاه سوختي وجود ندارد و در شهداد هم جايگاه مناسبي نيست.

يكي از اهالي شهداد نيز از خرابي پمپ بنزين از سه ماه قبل خبر داد.

وي كه خواست نامش ذكر نشود از مسوولان خواست تا در اين خصوص چاره‌انديشي كنند.

به گفته وي حتي در صورت تعمير سامانه سوختگيري جايگاه باز هم به جايگاه ديگري در نزديكي جايگاه كنوني ضروري است.

وي با بيان اينكه رضايت گردشگران به ديگران انتقال مي‌يابد اظهار داشت:
كمبود امكانات، نارضايتي مسافران و كاهش حضور گردشگران را در منطقه به دنبال دارد.

متصدي جايگاه سوخت شهداد هم با تاييد خرابي و نقص فني پمپهاي جايگاه گفت: براي تعمير يكي از پمپها يك ميليون و‪ ۵۰۰‬هزار ريال هزينه كرده‌ام اما پمپ مجددا خراب شده است.

محمد منشي‌پور افزود: مسوولان شركت توزيع مواد سوختي كرمان به من گفته‌اند براي تعمير پمپ بايد كارشناس از فارس به كرمان بيايد.

بخشدار شهداد هم با تاييد خرابي پمپ بنزين شهداد از پيگيري براي رفع مشكل جايگاه خبر داد.

محمد مومني افزود: براي رفع كلي مشكل قصد داريم جايگاه را كه در اختيار شركت تعاون روستايي است به بخش خصوصي واگذار نماييم.

وي از برنامه احداث دو جايگاه مواد سوختي در دو راهي جاده شهداد نهبندان و ‪ ۷۵‬كيلومتري اين مسير خبر داد و گفت: اين طرح در مراحل اداري قرار دارد.

ان مشكلات در حالي است كه همزمان با شروع تعطيلات نوروزي شمار زيادي مسافر به شهداد آمده تا از جاذبه‌هاي منحصربفرد و طبيعت كويري آن ديدن كنند اما بخاطر مناسب نبودن جايگاه سوخت منطقه صفهاي طويلي خودروها به ويژه عصرها تشكيل مي‌شود.

ساكنان شهر شهداد و ‪ ۴۰‬روستاي دهستان تكاب اين بخش و خودروهاي عبوري از مسير شهداد نهبندان بايستي مواد سوختي مورد نياز خود را از اين جايگاه تامين نمايند.

چندي پيش نيز به دليل نقص فني به مدت يك روز امكان سوختگيري خودروها در شهداد فراهم نشد.

 
برچسب ها : , , , ,

مطالب مرتبط

نظر شما چیست ؟